Українська руська еліта доби Середньовіччя і раннього Модерну

У вівторок, 14 червня, о 18:00 у книгарні “Є” (м. Київ, вул. Лисенка, 3, ст. м. «Золоті ворота») видавництво «Темпора» презентуватиме книгу доктора історичних наук, старшого наукового співробітника Інституту української археографії та джерелознавства ім. М. Грушевського НАН України Олега Однороженка «Українська руська еліта доби Середньовіччя і раннього Модерну: структура та влада». У виданні висвітлено основні етапи розвитку українських (руських) військово-політичних еліт доби Середньовіччя та раннього Нового часу. Простежено їхній вплив на функціонування українських державних утворень та збереження руської ідентичності в умовах перебування руських земель у складі поліетнічних державних структур. Автор охоплює історичний період від доби Київської Русі до Слобідської України. Книжка містить іменний, предметний, географічний та етнічний покажчики, а також список джерел ілюстрацій.

3 коментарі

Сашко Горський
Оооу!!! А де можна придбати цю книжку у нас?
Чи можна в когось замовити купити її, якщо хтось буде в тих краях презентації?
Святослав Вишинський
Варто думати, що книга буде доступна в усіх магазинах мережі "Є" — зокрема, у Львові, Івано-Франківську, Тернополі та Вінниці (адреси книгарень на офіційному веб-сайті). Книга також доступна для замовлення в Інтернеті на ресурсі «Українська історична книга».
Святослав Вишинський
У мережевому виданні «Горіх» за фактом презентації у книгарні "Є" опубліковано текст розмови з Олегом Однороженком «Українська еліта: патронташ думок і патронів».
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте