Baader-Meinhof Gang

У суботу, 16 березня 2013 р., о 19:00 у Чернівцях у кав’ярні «Literatur Cafe» відбудеться V засідання Політклубу «Politosophia» на тему «Протестні рухи». В рамках заходу будуть обговорюватись головні тенденції суспільно-політичного життя планети крізь призму подій та аналітичних публікацій попереднього тижня. Організатор: Міждисциплінарна дослідницька група «Politosophia». Одразу після засідання, о 21:00 у рамках Кіноклубу «Politosophia» відбудеться показ документального фільму Фіони Проктер «Baader-Meinhof Gang» («Група Баадера-Майнгоф»), присвяченого терористичній діяльності і судовому процесу над активістами Фракції Червоної Армії в Німеччині в 1970-1976 рр. Захід продовжує серію показів фільмів-деконструкцій у форматі Кіноклубу «Politosophia», до числа яких добираються художні і документальні картини з особливою суспільною значимістю та нестандартним поглядом на висвітлювані проблеми. Координатори подій – Святослав Вишинський, Максим Кияк. Засідання Політклубу та кінопоказ пройдуть за адресою: Культурно-мистецький центр «Українська книга», Центральна пл., 10 (2 поверх). Вхід вільний.

3 коментарі

Святослав Вишинський
Відео-запис V засідання Політклубу «Протестні рухи»:

Святослав Вишинський
«В сімдесятих роках європейські ліві екстремісти та ісламісти починали одночасно, і подекуди разом вчилися в одних тренувальних таборах. Нині ліваки в занепаді, а ісламісти на підйомі. Виявилося, що соціальне – химера, а релігійне – реальність». (Дмитро Корчинський, «Facebook», 3 липня 2013)
Галина Маслак
1:08. Для Вікторії Яшан. Щодо акції «Жовта картка українській міліції». Я пам'ятаю цю акцію і цього навчального року, і минулого. Щодо тої, яка була минулого року. Я показала ту картку сумським активістам і вони надрукували такі ж, але чорного кольору, і провели щось подібне в Сумах. Роздавали в усіх університетах. Хто зна, може, комусь ще воно допомогло. Велике починається з малого. Обидві картки я носила в гаманці і всі друзі хотіли собі таку ж саму. Друкуйте ще:)
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте